
Удостоєний нагороди


Особлива технологія копчення
Пістолет обробляє продукти холодним димом і дозволяє коптити без безпосереднього контакту з вогнем не лише рибу і м'ясо, але також надавати особливий аромат овочам, соусам, оліям і навіть дієтичним стравам.
Пістолет обробляє продукти холодним димом і дозволяє коптити без безпосереднього контакту з вогнем або димом не лише рибу і м'ясо, але також надавати особливий аромат овочам, соусам, оліям і навіть дієтичним стравам.

2 швидкості роботи
Можливість вибору швидкості роботи вентилятора дозволяє регулювати подачу диму для надання стравам ніжного або інтенсивного смаку та аромату.
2 швидкості роботи дозволяють регулювати подачу диму для надання продуктам ніжного або інтенсивного смаку та аромату

Можливість вибору смаку та аромату
Спеціальна трубка направляє ароматний дим у потрібну зону, а містку камеру згоряння легко наповнити деревною тріскою обраного вами сорту. У колекції BORK ви знайдете тріску для копчення з вільхи, бука і яблуні.
Спеціальна трубка направляє ароматний дим у потрібну зону, а містку камеру згоряння легко наповнити деревною тріскою обраного вами сорту

Характеристики
Напруга | 6 В |
Число швидкостей | 2 |
Рекомендований час копчення | 1-3 хв |
Вага | 450 г |
Термін гарантії | 1 рік |
Фільтри для диспенсера | 2 шт. |
Елементи живлення | 4 шт. |
Матеріал корпусу | Пластик |
Матеріал фільтра | Нержавіюча сталь |
Країна виробництва | Китай |